Victoria’s Secret ретроспектива

30 мај 2015

2014 - Тејлор Сфивт е втора година по ред гостинка на шоуто. На пистата се појави во придржужба на Карли Клос која исто така не е веќе дел од тимот 2014 - Тејлор Сфивт е втора година по ред гостинка на шоуто. На пистата се појави во придржужба на Карли Клос која исто така не е веќе дел од тимот

Од мала презентација на долна облека во Њујорк во 1995 година, Victoria’s Secret стана еден од најголемите модни брендови со мулти милионски буџет. Оваа година ќе прослави 20 години постоење, а токму од галеријата во продолжение ќе имате можност да видите низ какви сè трансформации помина Victoria’s Secret.

Од Стефани Сејмор до Наоми Кембел и Миранда Кер, погледнете ги убавиците што го и се просласуваа преку брендот.

Објавено:
30 мај 2015
Категорија: 
Сцена