Викторија Бекам за австралиски Вог: Јас сум нормална како и сите

12 август 2013

Пејачката, дизајнерка и сопруга на фудбалер, Викторија Бекам, позираше за десеттата јубилејна насловна страна од австралискиот Вог. Во интервјуто за магазинот таа изјавува дека всушност е типична мајка.

-Искрено, кога ќе ги легнеме децата во кревет, подобро ми е да завршан нешто од работата или да си ги кубам веѓите отколу да излегувам, вели Викторија Бекам.

-Кога синот Бруклин ќе заспие, тоа е единствено зашто имам сила. Навистина, ние сме едно сосем обично семејство и „нормални“ сме а не како што мислат луѓето., додава Викторија, која е 14 години во брак со еден од најпопуларните фудабалери во светот Дејвид Бекам и имаат четири деца, синовите Бруклин, Ромео, Круз и ќерката Харпер.

Објавено:
12 август 2013
Категорија: 
Сцена