Во домот на Адам Левин и Бехати Принсу...

16 април 2016

Пред речиси месец дена, познатата двојка Адам Левин и Бехати Принслу изјавија дека го очекуваат нивното прво дете.

Тоа беше добар повод да го сменат своето живеалиште, па од Сохо, сега се преселија на Менхетен.

Новиот дом има преку 1.500 метри квадратни и е вреден околу 5.5 милиони долари.

Како што можете да видите на фотографиите што следат, станот изобилува со големи прозорци што овозможуваат и светлина, а и пространоста воопшто не е проблем.

Објавено:
16 април 2016
Категорија: 
Сцена
Прочитано:
1.226 пати