За кого се резервирани првите редови на NYFW?

7 февруари 2014

Вообичаено одговорот на ова прашање посочува на луѓето со највлијателни функции во модната индустрија како модните уредници и стилисти, како и актуелните ѕвезди од музичката и филмска индустрија кои не ретко се заштитни лица во модните кампањи на дизајнерите, но секако тука се и купувачите кои не секогаш сакаат јавно да се експонираат. Поглендете кој имаше привилегија да седне во првите редови на најекслузивните ревии од првите два дена на Модната недела во Њујорк.

 

Објавено:
7 февруари 2014
Категорија: 
Сцена