За оваа девојка велат дека е новата двојничка на Џенифер Анистон

14 јули 2021

Неретко се случува познатите личности да добијат двојници. Понекогаш не ни дознаваме за нив, но во случајот со младата Лиса Транер, тоа не е случај.

Имено, за неа велат дека е новата двојничка на Џенифер Анистон.

Оваа констатација стана популарна откако Лиса стави тикток видео во кое ги реинтерпретира зборовите на Рејчел од „Пријатели“.

Снименото видео собра симпатии од многу корисници на мрежата како и голем број прегледи. За кратко време, видеото достигна 4.7 милиони прегледи.

Меѓу најчестите коментари одат во насока на нивната сличност - косата, долгнавесто лице, очите...

Да, постојат фотографии на кои сличноста е навистина огромна, но и такви каде што тоа никогаш не би го помислиле.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lisa Tranel (@she_plusthree)

Во секој случај, ќе видиме како Лиса, која се занимава со фитнес, има 34 години и е мајка на три деца,  ќе ги искористи овие 5 минути популарност.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lisa Tranel (@she_plusthree)

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lisa Tranel (@she_plusthree)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lisa Tranel (@she_plusthree)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lisa Tranel (@she_plusthree)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lisa Tranel (@she_plusthree)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lisa Tranel (@she_plusthree)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lisa Tranel (@she_plusthree)

Што мислите вие за нивната сличност?

 

Објавено:
14 јули 2021
Категорија: 
Сцена
Прочитано:
1.306 пати