Зад сцената на фасцинантното шоу на Викторија сикрет

15 ноември 2013

Завчера во Њујорк се одржа едно од најспектакулраните годишни модни шоуа, ревијата на Викторија сикрет. Официјално телевизиски истото ќе биде премиерно емитувано на 10-ти декември, а во меѓувреме погледнете што се случуваше зад сцената.

Еве како изгледаа подготовките на дел од најубавите жени во светот пред да излезат на големата сцена.

Објавено:
15 ноември 2013
Категорија: 
Сцена