Заљубени и по 15 години брак – Бекамови на вечера во Шкотска

9 октомври 2014

На интимната вечера на Бекамови во Шкотска присутни беа Гордон и Тана Ремсеј, Џими Чу, Роуз Униаке дизајнер за ентериер, Џо Манукиан и Рафи Манукиан. Викторија за оваа пригода одбра да носи црн фустан што и не е некое изненадување, а тоа што привлече внимание се прекрасните фотографии од неа и Дејвид Бекам, кои се доказ дека и по 15 години брак, тие сеуште знаат да уживаат во љубовта.

Објавено:
9 октомври 2014
Категорија: 
Сцена