Зое Кравиц во новата кампања на Coach

23 септември 2014

Стјуард Виверс два месеци по лансирањето на првата рекламна кампања, реши да направи нова и тоа за истата колекција за сезона есен – зима 2014/15, со тоа што во вториот случај се вклучени млади ѕвезди, деца на познати личности, на кои им се предвидува блескава кариера. Станува збор за Џилијан Бенкс, Одеја Раш, Зое Кравиц и Кристофер Абот, а црно –белите фотографии се дело на Михаел Јансон.

Објавено:
23 септември 2014
Категорија: 
Сцена