5 деловни комбинации за 50+ дами

11 јуни 2021

Доколку работното место не ви диктира строго пропишан дрес-код, тогаш и преку деловните комбинации можете да ја изразите индивидуалноста.

Сепак, придржувајте се до правилото да носите должина под колена. Одберете материјали кои се пријатни и доколку не сте по експериментирањето, одбирајте неутрални нијанси кои ќе ги збогатите со модни додатоци.

Ние најдовме неколку предлози кои можат да ви послужат како инспирација:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Renia Jaz (@venswifestyle)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pilar De Arce (@pilardearce)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Renia Jaz (@venswifestyle)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by TashSefton (@tashsefton)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pilar De Arce (@pilardearce)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

Објавено:
11 јуни 2021
Категорија: 
Sweet 40+
Прочитано:
4.657 пати