Безвременски елегантниот стил на Меланија Трамп низ 2019

23 декември 2019

Независно од политката на Трамп, неспорно е дека првата дама на Америка, Меланија Трамп негува дамски, достоинствен и префинет имиџ.

Иако поради политичките гледишта на нејзиниот сопруг, беше опструирана од добар дел од светски познатите дизајнери, сепак таа изнајде формула како да се избори за својот статус на икона на стилот во модниот свет.

Елеганцијата и грациозноста секогаш стојат како предзнак на нејзиниот стил, во кој речиси никогаш не можете да најдете мана.

И годинава таа имаше бројни јавни појавувања на кои остави силен визуелен печат. Меѓу последните беше и посетата на Кралицата Елизабета во Лондон, за време на лидерскиот состанок на НАТО, каде се појави во впечатлив, долг жолт капут.

Во продолжение правиме селекција на дел од нејзините највпечатливи изданија низ годината во изминување.

Фото: Инстаграм

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus) onDec 4, 2019 at 4:31am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus) onDec 2, 2019 at 2:42am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus) onNov 26, 2019 at 6:16pm PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus) onNov 13, 2019 at 3:35pm PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus) onOct 8, 2019 at 2:49pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus) onOct 5, 2019 at 8:08am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus) onSep 16, 2019 at 3:24pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus) onJun 8, 2019 at 12:23pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus) onApr 13, 2019 at 10:51am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus) onMar 15, 2019 at 1:15pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus) onFeb 13, 2019 at 1:55pm PST

Објавено:
23 декември 2019
Категорија: 
Sweet 40+
Прочитано:
2.008 пати