И на 25 и на 55 години: Тренди комбинации совршени за дами на сите возрасти

18 август 2020

Последните години модната индустрија како да е сè порасположена за бришење граници. Ако порано се разграничуваше мода за мажи и жени, стари и млади, сега сме сведоци на сè повеќе „унисекс“ колекции, како и колекции со парчиња во кои може да се пронајде секоја дама, без разлика на нејзината возраст.

Секако, зад ваквиот чекор се крие и потребата од забавување на брзото темпо во модната индустрија, но и маркетингот, односно зголемување на целната група, а со тоа и купувачите.

Но, без разлика на сè, веќе одамна нема строга поделба на тоа што е облека за жени во нивните 30-ти и жени во нивните 50-ти на пример.

Како се чувствувате, изгледате, колку енергија поседувате и здравјето се оние важни параметри кои одредуваат на крајот и каква облека ќе одбереме.

Имајќи го токму ова на ум, ние пронајдовме комбинации кои подеднакво добро им прилегаат и на оние во 20-тите и на оние во пеесетите години во животот и нагоре...

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Carmen Gimeno (@carmen_gimeno) onJul 13, 2020 at 12:10am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Carmen Gimeno (@carmen_gimeno) onAug 14, 2020 at 12:11am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Carmen Gimeno (@carmen_gimeno) onAug 10, 2020 at 12:12am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Carmen Gimeno (@carmen_gimeno) onAug 3, 2020 at 12:10am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jenny Walton New York (@jennymwalton) onJun 29, 2020 at 5:23am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jenny Walton New York (@jennymwalton) onMay 28, 2020 at 6:41am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jenny Walton New York (@jennymwalton) onMay 25, 2020 at 6:25am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jenny Walton New York (@jennymwalton) onMay 22, 2020 at 4:49am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by GIO (@giovannaengelbert) onJan 21, 2020 at 11:06am PSТ

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by GIO (@giovannaengelbert) onMay 9, 2020 at 9:46am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem) onApr 11, 2020 at 11:44am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem) onAug 15, 2020 at 10:06am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem) onAug 14, 2020 at 10:13am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Renia Jaz (@venswifestyle) onMay 11, 2020 at 9:31am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Renia Jaz (@venswifestyle) onAug 10, 2020 at 9:53am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Renia Jaz (@venswifestyle) onJul 24, 2020 at 9:58am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem) onMar 16, 2020 at 11:28am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Cyndi Spivey (@cyndispivey) onJul 6, 2020 at 6:48pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Cyndi Spivey (@cyndispivey) onMar 3, 2020 at 11:05am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Cyndi Spivey (@cyndispivey) onFeb 22, 2020 at 6:00am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Cyndi Spivey (@cyndispivey) onFeb 13, 2020 at 1:07pm PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sylvia - 40plusstyle.com (@40plusstyle) onMar 31, 2020 at 6:09am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sara Delaney (@notesbyastylist) onMay 23, 2019 at 10:22pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sara Delaney (@notesbyastylist) onApr 8, 2019 at 9:58am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by DeborahBoland (@fabulousafter40) onMay 28, 2020 at 1:26pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by DeborahBoland (@fabulousafter40) onJul 20, 2020 at 11:58am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Deborah Boland (@fabulousafter40) onJun 15, 2020 at 12:13pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Carmen Gimeno (@carmen_gimeno) onMay 28, 2020 at 12:10am PDT

Објавено:
18 август 2020
Категорија: 
Sweet 40+
Прочитано:
3.351 пати