Јасмин е 60 годишна модна блогерка што пркоси со својот разигран стил

29 септември 2023

Јасмин Фурмие е вљубеничка во модата и инспирација за сите со својот разигран и младешки стил.

Нејзината насмевка и ведар дух покажува како годините не значат ништо.

Со интересните комбинации што ги носи таа е поборник за рушење на нормите и очекувањата.

За нејзините спојки можеме да кажеме дека се микс на шик и еклектичен стил, а кратката фризура во разни бои дополнително ја разигрува модната игра на Јасмин.

Асиметрични кроеви, облекување во слоеви и штосни комбинации на бои, еве како Јасмин одлично ги носи.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Yasmin Furmie (yasminfurmie)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Yasmin Furmie (yasminfurmie)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Yasmin Furmie (yasminfurmie)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Yasmin Furmie (yasminfurmie)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Yasmin Furmie (yasminfurmie)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Yasmin Furmie (yasminfurmie)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Yasmin Furmie (yasminfurmie)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Yasmin Furmie (@yasminfurmie)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Yasmin Furmie (yasminfurmie)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Yasmin Furmie (yasminfurmie)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Yasmin Furmie (yasminfurmie)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Yasmin Furmie (yasminfurmie)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Yasmin Furmie (yasminfurmie)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Yasmin Furmie (yasminfurmie)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Yasmin Furmie (yasminfurmie)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Yasmin Furmie (yasminfurmie)

Објавено:
29 септември 2023
Категорија: 
Sweet 40+