Кралска естетика во боја - празник за очи

16 септември 2023

Кралицата Матилда од Белгија е вистинска инспирација за сите жени.

Оваа дама негува префинет стил, како што доликува за титулата, секогаш збогатувајќи го со модерна нота.

Секое нејзино појавување е совршена стилска приказна, лекција за тоа колку се моќни бојата и дезенот, ако знаете како да ги носите.

Кралицата Матилда одлично ги балансира безвременската естетика и трендовите, одбирајќи елегантни парчиња кои беспрекорно и прилегаат.

Ги сака светлите бои, често носи монохроматски модели, но знае да одбере и комбинации со префинет дезен. Посебно ги сака црвената, жолтата и секогаш умее да привлече внимание.

Вака изгледа кралски стил на едно повисоко ниво.

Објавено:
16 септември 2023
Категорија: 
Sweet 40+