Лица без шминка: Изолацијата овозможи да видиме како навистина изгледаат познатите

24 март 2020

Целиот свет е во изолација (или барем би требало да биде), а со цел да се зачува сопственото здравје и здравјето на другите и што побрзо да се надмине ситуацијата со КОВИД-19.

Кај нас, а и во светот, познатите личности праќаат пораки за поддршка и молба за сите да останеме во своите домови. Исто така, дел од нив споделија како го поминуваат времето во изолација.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) onMar 23, 2020 at 10:59am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) onMar 22, 2020 at 9:36am PDT

Но, освен пораките, светските медиуми се фокусираа на тоа дека овој период на изолација е фантастичен момент за да се видат бројни познати дами без шминка, што и не е чест случај. Така, Џулија Робертс, Џесика Алба, Шерон Стоун, Џенифер Лопез се само дел од дамите кои покажаа природност и самодоверба, што и не е првпат. 

 Погледнете ги и останатите:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kaley Cuoco (@kaleycuoco) onMar 15, 2020 at 2:57pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kaley Cuoco (@kaleycuoco) onMar 22, 2020 at 8:28am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) onMar 22, 2020 at 1:13pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) onMar 22, 2020 at 10:51am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) onMar 14, 2020 at 4:48pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lisa Rinna (@lisarinna) onMar 22, 2020 at 5:35pm PDT

 

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna) onMar 21, 2020 at 6:02am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) onMar 20, 2020 at 5:18pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Helen Mirren (@helenmirren) onMar 20, 2020 at 1:20pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jane Fonda (@janefonda) onMar 23, 2020 at 1:53pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) onMar 19, 2020 at 12:01pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) onMar 9, 2020 at 6:01am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) onMar 10, 2020 at 7:59am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) onMar 6, 2020 at 6:01pm PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) onMar 15, 2020 at 10:06am PDT

 

 

 

Објавено:
24 март 2020
Категорија: 
Sweet 40+
Прочитано:
17.048 пати