Модната блогерка Петра дава нова димензија на лежерната елеганција

15 мај 2023

Создавање на елегантни комбинации коишто во исто време ќе бидат и удодбни не е секогаш едноставно. Сепак за некои модни блогерки тоа е омилена и лесна задача.

Една од нив е и Петра, 52, која на Инстаграм ја пронајдовме под името @petradieners.

Оваа дама по долгогодишна, успешна работа во економскиот сектор, се пронаоѓа и како модна инфлуенсерка, секојдневно создавајќи стилски и тренди комбинации на социјалните мрежи.

Петра умешно креира елегантни стајлизни со доза на лежерност.

Популарните карго панталони ги прилагодува кон сопствениот стил со интересна блуза и сандали, впечатлив ремен и плетена чанта создавајќи помалку романтичен изглед.

Од она што може да видиме, Петра акцент става на удобни фармерки, спојувајќи ги со едноставни сандали и парчиња во јаки бои.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Petra Dieners (petradieners)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Petra Dieners (petradieners)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Petra Dieners (petradieners)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Petra Dieners (petradieners)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Petra Dieners (petradieners)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Petra Dieners (petradieners)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Petra Dieners (petradieners)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Petra Dieners (petradieners)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Petra Dieners (petradieners)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Petra Dieners (petradieners)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Petra Dieners (petradieners)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Petra Dieners (petradieners)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Petra Dieners (petradieners)

Фото: Instgram
Објавено:
15 мај 2023
Категорија: 
Sweet 40+
Прочитано:
3.954 пати