Празнични комбинации од 40+ блогерки

24 декември 2021

Во празничниот период актуелни се собирања со колегите и пријателите, па секогаш е добредојдена инспирација повеќе кога е изгледот во прашање.

За таа цел ние ѕирнавме во профилите на познатите age plus блогерки, каде најдовме и тренди и покласични комбинации, па можете да пронајдете нешто што ви одговара.

Доколку се двоумите да ве охрабриме со тоа дека малку сјај е секогаш добредојден, а оваа сезона посебно се популарни светкави парчиња и кадифето. 

Погледнете ги примерите што ги најдовме, се надеваме ќе ви бидат инспиративни:

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Shauna (@chicover50)

 

 

 

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Roxanne Gould (@roxmod)

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Carmen Gimeno (@carmen_gimeno)

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Carmen Gimeno (@carmen_gimeno)

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Carmen Gimeno (@carmen_gimeno)

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by GAN (@gan_by_e.gkaniatsou)

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by GAN (@gan_by_e.gkaniatsou)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Објавено:
24 декември 2021
Категорија: 
Sweet 40+
Прочитано:
5.303 пати