Седата коса може да ја истакне дополнително вашата убавина

19 април 2021

Кога ќе се каже седа коса кај жена, веднаш се помислува на долга, на места побелена коса, без сјај, без живот. Навистина не би требало да е така, особено кај жени кои секојдневно водат битка со белите влакна. Бојадисувањето е добра идеја, но седата коса некош може дополнително да ја истакне вашата убавина, ако е негувана, дотерана и убаво потстрижена. 

Во продолжение, ве инспирираме како да ја стилизирате седата коса, која фризура би можеле да ја изберете и да престанете еднаш засекогаш да се замлрувате со бојадисување. Уживајте во својата природна убавина!

Објавено:
19 април 2021
Категорија: 
Sweet 40+
Прочитано:
1.038 пати