Шерон Стоун со модни трансформации во своја режија

4 јуни 2020

Актерката Шерон Стоун периодот на изолација го користеше да испрати порака за тоа колку здравјето е важно, а воедно да даде предлози за тоа како побрзо да ни минува времето во изолација.

Во последно време, преку видеата видовме како прави модни трансформации, секако во своја режија. Тоа ѝ успева со помош на модните додатоци.

Сите знаеме дека еден детаљ може да направи голема промена во изгледот, а токму тоа го потврди и 62-годишната актерка.

Користејќи се со трендовски модни додатоци - шапки и марами, таа покажа дека може да изгледа сосема поинаку, а притоа и воопшто да не инвестирате, туку да се послужите со тоа што го имате дома.

Она што исто така е вредно да се спомене e што актерката гордо ги носи годините и искуството и е доказ дека жената во секое доба е прекрасна.

Погледнете:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) onApr 12, 2020 at 4:16pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) onApr 14, 2020 at 8:34pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) onMay 3, 2020 at 4:43pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) onMay 10, 2020 at 8:48pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) onMay 29, 2020 at 4:09pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) onMay 31, 2020 at 5:27pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) onJun 3, 2020 at 3:53pm PDT

 

Објавено:
4 јуни 2020
Категорија: 
Sweet 40+
Прочитано:
745 пати
Тагови: 
Шерон Стоун