Стилски деловни комбинации на модната блогерка Пилар

21 март 2023

Деловниот стил знае да ни создаде главоболки, особено наутро кога честопати се мислиме што да облечеме за на работа.

Сепак, некои жени го имаат тој моден сенс и со брзина на светлината ги одбираат соодвените парчиња создавајќи прекрасни деловни стајлинзи.

Една таква дама е Инстаграм блогерката Пилар де Арк. На нејзиниот профил ќе наидете на бои искомбинирани до совршенство и по некое монохроматско издание.

Ви пренесуваме дел од нејзиниот стил.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pilar De Arce (@pilardearce)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pilar De Arce (@pilardearce)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pilar De Arce (@pilardearce)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pilar De Arce (@pilardearce)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pilar De Arce (@pilardearce)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pilar De Arce (@pilardearce)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pilar De Arce (@pilardearce)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pilar De Arce (@pilardearce)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pilar De Arce (@pilardearce)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pilar De Arce (@pilardearce)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pilar De Arce (@pilardearce)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pilar De Arce (@pilardearce)

Фото: Instagram

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pilar De Arce (@pilardearce)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pilar De Arce (@pilardearce)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pilar De Arce (@pilardearce)

Објавено:
21 март 2023
Категорија: 
Sweet 40+
Прочитано:
2.921 пати