Свежи стилски идеи од +40 кралиците на уличната мода

1 септември 2023

Многупати досега се нашле на нашите страници и во нашите содржини и со причина.

Рениа Јаз и Грејс Ганем, се едни од најинспиративните +40 модни блогерки на кои ќе наидете на инстаграм.
Нѐ фасцинираат со нивиот слободен дух, нивниот позитивен став и имиџот на самоуверени, зрели жени кои преферираат смел и препознатлив стил.

На нивните Инстаграм профили е секогаш забавно, колоритно, а никогаш не знаете што да очекувате затоа што рутина во ниовниот животен стил не постои.

Поборноста против дискриминацијата во однос на годините кои ги лимитираат жените што треба/не треба да облечат, им е заедничка.

Затоа, во нивниот стил може да се пронајде жена од секоја генерација.

Доза свежи стилски идеи директно од 40+ кралиците на уличната мода.

Фото: Инстаграм

 

Објавено:
1 септември 2023
Категорија: 
Sweet 40+