Деловни комбинации со класична бела кошула за оваа работна недела

11 ноември 2019

Со својот статус на безвременско модно парче, класичната бела кошула е сеприсутна независно од сезоните и актуелните тенденции.

Затоа голема е веројатноста дека секоја од вас има барем по еден модел во својот плакар.

Но, класичната бела кошула може да добие сосема нова, неконвенционална димензија, ако најдете „формула" како да ја комбинирате.

Особено има функционална и незаменлива улога во деловниот изглед, па затоа секоја идеја плус како да ја имплементирате во вашиот бизнис имиџ, е корисна.

Издвоивме неколку шик деловни комбинации за оваа работна недела, што вклучуваат елегантна бела кошула.

Фото: Пинтерест

Објавено:
11 ноември 2019
Категорија: 
Тренд
Прочитано:
4.038 пати