30 комбинации за секој ден од јуни

30 мај 2020

Пред нас е јуни, месец во кој и календарски ја започнуваме летната сезона.

Иако годинава летото добива вонреден колосек, сепак доза ведрина и оптимизам внесуваме со шарени, ноншалантни, а истовремено шик и урбани комбинации за секој ден од јуни.

Во продолжение, 30 изданија за секој ден од јуни да ни биде уникатен.

 

 

 

Објавено:
30 мај 2020
Категорија: 
Тренд
Прочитано:
6.783 пати