30 кул комбинации со бело здолниште

27 јули 2019

Паметното и рационално купување облека, подразбира избор на квалитетни парчиња, што лесно ќе може да ги комбинирате и што ќе може да ги носите во различни прилики.

Едно такво базично парче е белото здолниште, затоа што ги исполнува сите претходно наброени критериуми.

Независно од сезоната, белото здолнште е присутно во нашиот стил, но особено во лето доаѓа до израз неговата можност за лесна трансформација.

Под тоа подразбираме соодветно имплементирање на белото здолниште во нашите деловни, секојдневни, но и во посвечени комбинации, се разбира во зависност од тоа како го комбинираме, како и во зависност од неговиот модел.

А го комбинираме во супер кул, целосно бели комбинации, со кошула или маичка на прерамки, со сламен шешир и сандали на плута, со блуза во риги или со краток топ во интензивна боја.

Еве го нашиот избор на 30 инспиративни комбинации.

Фото: Пинтерест

Објавено:
27 јули 2019
Категорија: 
Тренд
Прочитано:
1.114 пати