4 супер комбинации за деновите кога сте мрзеливи

10 октомври 2013

Сите добро знаеме дека секоја од нас сака секој ден да изгледа беспрекорно со својот изглед и комбинации за на работа, но многу често утрата ни се помрзеливи отколку што очекуваме.

Иако би било супер секое утро да се средуваме од глава до пети и да изгледаме супер за на работа, постојат моменти кога навистина немаме време за тоа.

Токму за таквите моменти, кога едноставно сте мрзеливи и стоите со часови пред плакарот не знаејќи за што да се одлучите, или пак кога едноставно ќе се успиете во топлите утра, ние ви нудиме неколку брзи комбинации со кои секако ќе изгледате супер.

Ова се четири интересни комбинации составени од едноставни и лесни парчиња облека, што се совршени за секоја зафатена дама во хаотичните утра пред работа.

Објавено:
10 октомври 2013
Категорија: 
Тренд