Ако сакате облека во боја, ова е девојката што треба да ја следите

10 април 2019

Андреа Нале е името на мексиканската блогерка која претставува вистинска модна инспирација. Нејзиниот Инстаграм профил ќе ве воодушеви поради интензивните бои и сончевата атмосфера.

Комбинациите се трендовски и најчесто монохроматски, но таа совршено ги носи и остава силен стилски печат.

Блогот го основа во 2014 година и е една од највлијателните блогерки во Мексико, а веќе и пошироко.

Завршила Маркетинг и комуникации, а имала и диплома по Моден маркетинг. Покрај тоа што е блогер, Андреа е стилист, креативен директор и фотограф, а соработувала со голем број брендови, од „Манго“, преку „Ланком“, до „Томи Хилфигер“ и многу други.

Нејзини фотографии и ангажмани стасаа и до „Вог Мексико“, „Харперс Базар Мексико“, „Грација Мексико“... Во продолжение погледнете дел од нејзините стајлинзи, во кои сигурни сме дека ќе се вљубите:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by A N D R E A N A H L E (@thealens) onMar 29, 2019 at 4:36pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by A N D R E A N A H L E (@thealens) onMar 28, 2019 at 2:06pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by A N D R E A N A H L E (@thealens) onMar 17, 2019 at 7:27pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by A N D R E A N A H L E (@thealens) onMar 15, 2019 at 12:15pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by A N D R E A N A H L E (@thealens) onMar 9, 2019 at 4:12pm PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by A N D R E A N A H L E (@thealens) onMar 6, 2019 at 2:52pm PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by A N D R E A N A H L E (@thealens) onFeb 18, 2019 at 6:22pm PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by A N D R E A N A H L E (@thealens) onJan 22, 2019 at 6:00pm PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by A N D R E A N A H L E (@thealens) onNov 19, 2018 at 6:25pm PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by A N D R E A N A H L E (@thealens) onJun 30, 2018 at 4:03pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by A N D R E A N A H L E (@thealens) onSep 8, 2017 at 9:07am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by A N D R E A N A H L E (@thealens) onFeb 2, 2018 at 6:45pm PST

 

 

Објавено:
10 април 2019
Категорија: 
Тренд
Прочитано:
4.349 пати