Бамби принтот на брендот Живенши ги освојува насловните страни

3 септември 2013

Станува збор за бамби принтот на основа на тантела. Овој принт до сега се има појавено на црвениот килим на Мет гала во одлична комбинација на Карин Ротфилд, на насловната страната на септемвриското издание на магазинот Мадам Фигаро со Алекса Чанг, на септемвриската насловна на кинескиот Вог, на насловната на Мис Вог и едиторијал со Ел Фенинг во магазинот Едиторијал.

Објавено:
3 септември 2013
Категорија: 
Тренд