Бидете секси и убави и додека сте бремени

9 август 2013

Инспирација ни беше неодамнешното појавување на Хали Бери во фустан во кој изгледаше неверојатно секси. Трудничкиот стомак воопшто не и претставува потешкотија за да остане доследна на својот стил и секогаш среден изглед.

 

 

 

Еве  неколку колажи од комбинации, за тоа како да изгледате модерно, тренди и посакувано и во текот на бременоста:

Објавено:
9 август 2013
Категорија: 
Тренд