Блејзер за секоја прилика по примерот на блогерката Магдалена

14 септември 2023

Блејзерот ја има таа моќ совршено да се прилагоди на секаков стајлнг. Можеме да го понесеме во канцеларија, на дневна прошетка низ градот, како и на вечерна забава.

Затоа и го сакаме, особено во есен кога е едно од задолжителните парчиња.

Без разлика дали го комбинирате со панталони, шорцеви, здолниште или џинс, тој како камелеон ќе се приспособи на секоја прилика.

Токму оваа стилска лекција одлично ја научила модната блогерка Магдалена.

Таа со своите Инстаграм објави одлично демонстрира како блејзерот може да биде верен моден другар.

Од лежерна до свечена нота, ова парче облека е навистина моќно да му даде на секој стајлинг стилска доза.

Еве како Магдалена го прави тоа.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Magdalena (magaparadzik)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Magdalena (magaparadzik)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Magdalena (magaparadzik)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Magdalena (magaparadzik)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Magdalena (magaparadzik)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Magdalena (magaparadzik)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Magdalena (magaparadzik)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Magdalena (magaparadzik)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Magdalena (magaparadzik)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Magdalena (magaparadzik)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Magdalena (magaparadzik)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Magdalena (magaparadzik)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Magdalena (magaparadzik)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Magdalena (magaparadzik)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Magdalena (magaparadzik)

Објавено:
14 септември 2023
Категорија: 
Тренд