Блогерски микс на лежерност и елеганција – инспирација за деловен изглед

12 август 2019

Стилот на лондонската модна блогерка Маша која стои зад модниот блог mashatheone.com, е особено инспиративен за деловните жени кои не се задоволуваат со класичен бизнис изглед.

Имиџот на Маша е препознатлив токму по миксот на лежерната и елегантна естетика, што резултира со одличен стилски импулс за дамите во деловниот свет со изострен вкус.

Во нејзините комбинации ќе препознаете став, познавање на модата, карактер, но и креативност и храбар пристап кон тенденциите.

Тоа што го прави особен нејзиниот стил е индвидуалниот пристп во имплементирањето на трендовите.
Издвоивме неколку деловни изгледи за ко веруваме дека ќе ве поттикнат да внесете некоја нова карактеристика во вашиот деловен имиџ.

Фото: Инстаграм

Објавено:
12 август 2019
Категорија: 
Тренд
Прочитано:
1.267 пати