Блузони со празничен предзнак

2 јануари 2014

Мајк Фредерико реши да ги нацрта најважните личности од модниот свет како што се Карл Лагерфелд, Џани Версаче, Марк Џејкобс, Ралф Лорен, , Коко Шанел, Сен Лоран, Луј Витон и Ана Винтур.

Алекс Усов направи портрет на американскиот рапер Гучи Мане, а Алексеј Вела блузонот го направи во бледа нијанса за да изгледа дека е незаменливо класично парче кое не губи на вредност и по долги години.  За жал блузоните егзистираат само во виртуелно издание, но сепак во продолжение погледнете ги интересните дизајни на илустраторите.

Објавено:
2 јануари 2014
Категорија: 
Тренд