Бои што ќе ги носиме оваа пролет

21 март 2017

Не плашете се од јаки, интензивни бои затоа што оваа пролет токму силните нијанси ќе преовладуваат како модна тенденција. Дури ќе се оди и на варијанта во која се комбинираат две или повеќе интензивни бои.

Но, доколку сепак не сте љубител на нагласениот и богат колорит, тогаш секако постои секогаш сигурната варијанта на пастелни и меки тонови.

Во продолжение ќе ви посочиме кои ќе бидат најдоминантните бои од колорната карта за оваа пролет.

#Валкано розова


#Интензивна зелена


#Загасито портокалова


#Интензивно сина


#Карамела


#Циклама розова

 

Објавено:
21 март 2017
Категорија: 
Тренд
Прочитано:
1.578 пати