Деловен стил: Миди здолништа

7 февруари 2024

Здолништето е едно од класичните парчиња што долго време опстојува како такво, најчесто дефинирајќи елемент од деловниот стил.

Сепак за него можеме да кажеме дека еволуираше заедно со модните тенденции и денес го носиме на многу различни начини во зависност од нашиот стил и трендовите.

Порано деловниот стил значеше комбинација на миди здолниште и кошула, но модерното време дозволи и експериментирање, а со тоа и можност секоја дама да го прикаже својот сензибилитет.

Модните блогерки често ја одбираат кожната варијанта во комбинација со оversized џемпер со што се добива изненадувачки софистициран изглед.

Тренди живописната црвена ќе даде доза на енергија, додека широкиот блејзер и понатаму ја задржува улогата на клучен елемент на современиот израз.

Деловниот стајлинг е често и предизвик па затоа во продолжение неколку совети како да играте на сигурно со миди здолништето.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emili Sindlev (emilisindlev)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (austulyys)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Anouk Yve (anoukyve)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Alice Perrella (aliceperrella)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Giada Albani (elenagiadaa)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tamara Kalinic (tamara)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Livia Auer (livia_auer)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Olivia Palermo (oliviapalermo)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Alex Rivière-Sieber (ariviere)

Објавено:
7 февруари 2024
Категорија: 
Тренд