Деловен стил што ќе посакате да го копирате

27 јули 2023

Дамата која стои зад Инстаграм профилот @fusunlindner не импресионираше со својот беспрекорен стил. Без разлика за каква прилика станува збор таа едноставно со леснотија изгледа прекрасно.

Фусун ги спојува елеганцијата и модерниот изглед со безвременски парчиња.

Класични кошули, панталони и неутрални бои, софистицирани фустани заедно со тренди чанти и сандали се модните парчиња на кои оваа блогерка најмногу става акцент.

Издвоивме неколку добри комбинации коишто можат да ви послужат како инспирација за деловен аутфит, за оваа сезона и следната.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Füsun Lindner (fusunlindner)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Füsun Lindner (fusunlindner)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Fusun Lindner (fusunlindner)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Fusun Lindner (fusunlindner)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Fusun Lindner (fusunlindner)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Fusun Lindner (fusunlindner)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Fusun Lindner (fusunlindner)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Fusun Lindner (fusunlindner)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Fusun Lindner (fusunlindner)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Fusun Lindner (fusunlindner)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Fusun Lindner (fusunlindner)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Fusun Lindner (fusunlindner)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Fusun Lindner (fusunlindner)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Fusun Lindner (fusunlindner)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Fusun Lindner (fusunlindner)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Fusun Lindner (fusunlindner)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Fusun Lindner (fusunlindner)

Објавено:
27 јули 2023
Категорија: 
Тренд
Прочитано:
1.454 пати