Доминација на цветниот принт

1 ноември 2013

Понудата на цветни фустани е подеднакво добра во текот на целата година бидејќи важи за класика која може да се комбинира на различни начини и никогаш не излегува од мода. Оваа сезона цветниот принт преовладува во гранџ стилот и одлично се вклопува како за дневни кежуал, така и за полежерни комбинации.

Објавено:
1 ноември 2013
Категорија: 
Тренд