Џинс на 30 начинa

27 февруари 2015

Долче и Габана Долче и Габана

Ова е еден од материјалите што секоја сезона одново и одново се враќа на модната сцена. Ако до неодамна го носевме ноншалантно, „мешавме“ џинс со џинс, според она што дизајнерите го претставија на пистите, џинсот во нареднава сезона има посебен третман.

Го сретнавме во колекциите на Фенди, Барбери, Алберта Ферети, Долче и Габана, Томи Хилфигер, како и Гучи, Клое и Луј Витон. Така, џинсот сега се комбинира со тантела, реси, се украсува со апликации, монистра, се прават пачворк парчиња.

Затоа во продолжение ви презентираме неколку предлози директно од пистите од четирите модни центри:

Барбери Барбери

Клое Клое

Барбери Барбери

Гучи Гучи

Мајкл Корс Мајкл Корс

извор: Buro24/7
Објавено:
27 февруари 2015
Категорија: 
Тренд