Еден црн блејзер на 20 различни начини

29 ноември 2019

Во контекст на модната освестеност и рационалното применување на модните тенденции, секогаш може да направиме избор што ќе биде во корист на еколошката одржливост.

Секој од нас може со личен пример да покаже како истовремено е возможно да бидеме и модерни и стилски автентични и еколошко рационални.

Па, да започнеме со тоа што универзалниот црн блејзер ќе го искористиме во бројни различни комбинации или пак ако моделот што веќе го имаме ни здосадил, тогаш може да го редизајнираме и да му дадеме сосема нов лик.

Со оглед на неговата мултифункционалност, црниот блејзер лесно може да го имплементирате во секојдневен, деловен или свечен изглед.

Ви посочуваме 20 инспиративни аутфити што можеби ќе ви откријат нови идеи како да го комбинирате елегантниот црн блејзер.

Фото: Pinterest.com

Објавено:
29 ноември 2019
Категорија: 
Тренд
Прочитано:
3.535 пати