Едно парче за целосен изглед: Неговото височество - Комбинезонот

16 април 2021

Можеби најпрактичното парче облека кое некогаш е измислено е токму комбинезонот. Вистина е дека и со фустанот ја добивате истата практичност. Бирате едно парче облека и работата е готова. 

Но, комбинезонот има уште еден плус на скалата на удобноста. Стои секому, ако го најдете вистинскиот крој и добро го стилизирате. Послужете се со ремен, додатоци, марама, и иако црниот е секогаш безбедна варијанта, не бегајте од јаките бои.

 

Објавено:
16 април 2021
Категорија: 
Тренд
Прочитано:
1.835 пати