Едноставни правила за деловни зимски комбинации

21 ноември 2016

Зад успешните деловни комбинации стојат неколку едноставни трикови. Особено во зима, кога прво помислуваме како да се стоплиме и да ни биде удобно во облеката што ја носиме, од големо значење ќе ни бидат неколку непишани правила кои ќе ни помогнат да направиме истовремено и топли и естетски соодветни деловни комбинации.

Во продолжение акцентираме неколку добитни комбинации преку кои се поврзуваат елегантниот и деловен изглед и тренди, зимски парчиња.

Предимензиониран топол џемпер + миди здолниште


Графички принтови + неутрални бои


Плетива + метален сјај


Монохроматски комбинации + интересни текстури


Џинс + макси капут + впечатливи чевли

Објавено:
21 ноември 2016
Категорија: 
Тренд
Прочитано:
3.639 пати