Есенска колоритна инспирација за добро расположение

14 септември 2023

Иако летните денови полека одминуваат, тоа не значи дека треба да заборавиме на боите.

Земјените и пастелни тонови се сосем во ред, но и љубителите на колоритот можат слободно да експериментираат со стајлингот.

Инспирација може да ви биде уличниот стил каде има доволно есенски комбинации во боја, па ваше ќе биде само да позајмите некоја идеја.

Наместо класичен еднобоен џемпер, зошто да не се забавувате со интересен модел во повеќе нијанси.

Она на што треба да внимавате е колоритното парче да го споите со неутрална нијанса и подготвени сте за една малку поинаква есен.

Следниве комбинации ќе ви кажат дека есенските изданија во боја не се резервирани само за секојдневни прилики.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tessa (tessavmontfoort)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tessa (tessavmontfoort)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by CAMILA COELHO (camilacoelho)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (rocky_barnes)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Aimee Song (aimeesong)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nina Sandbech (ninasandbech)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tin Vcb (tinvcb)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tessa (tessavmontfoort)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emili Sindlev (emilisindlev)

Објавено:
14 септември 2023
Категорија: 
Тренд