Fashionel препорачува: Женски сандали Walkmaxx

16 јули 2015

Ако сè уште барате обувки за плажа, Walkmaxx го има решенито за вас. Лесните и удобни Walkmaxx сандали се одлични за сите активности, дури и кога температурите се високи.

Притисокот од секој чекор се префрла од зглобовите на мускулите, стимулирајќи го зајакнувањето на мускулите, намалувајќи ја тензијата и спречувајќи ја болката во зглобовите, колената и грбот.

Разликата со другите обувки ќе ја почувствувате уште при првите чекори. 

Со оглед дека во тек се летните попусти, овие сандали можете да си ги набавите и по специјални, намалени цени. 

Сандалите се достапни во повеќе бои, а повеќе информации дознајте на линкот овде.

Објавено:
16 јули 2015
Категорија: 
Тренд
Прочитано:
1.614 пати