Фустани за покрупна конституција на телото

1 јули 2013

Фустаните се идеален избор за летната сезона. Практични се, ги има во различни варијанти и со правилен избор може да ги прилагодите на конституцијата на вашето тело. На тој начин ќе ги истакнете атрибутите, а од друга страна ќе ги покриете оние делови од телото кои ги сметате за недостатоци.

 

 

Иако постои мислење  дека  жените со покрупна конституција на телото треба да избегнуваат кратки фустани, сепак праксата зборува поинаку. Со добро одбран модел секоја девојка и жена може да го најде својот фаворит на фустан за оваа сезона. Еве го изборот:

 

Објавено:
1 јули 2013
Категорија: 
Тренд