Футуристичка визија на очилата за сонце

23 август 2013

 

Сината боја на очила за сонце ќе биде клучна за оваа есен. Леден поглед, футуристички дизајн и ретро рамки се совршениот микс кој ќе биде полн погодок на тренд за сезоната која следи. Не чекајте одберете го вашиот фаворит:

Објавено:
23 август 2013
Категорија: 
Тренд