Глобална прошетка на трендовите

6 февруари 2014

Во неколку наврати досега пишувавме за тоа што ќе се носи оваа пролет и кои ќе бидат омилените парчиња на девојките, но овојпат сакаме да ви ги посочиме трендовите на глобално ниво.

Она што е заедничко за сите земји е прекрасното шаренило и свежите бои кај парчињата, без разлика дали се работи за модни додатоци или пак облека.

Чевли со школки Чевли со школки

Чевлите со мониста се први на списокот на глобално ниво, а веднаш зад нив се шарените и пролетни ланчиња направени од најразличен материјал и со многу додатоци.

Шарени ланчиња Шарени ланчиња

Во продолжение погледнете некои од парчињата што ќе бидат најзабележителни оваа пролет каде и да отидете. Доколку сѐ уште немате набавено некое од овие парчиња, сторете го тоа уште веднаш!

Објавено:
6 февруари 2014
Категорија: 
Тренд