Гол грб - тренд што жените секогаш го обожаваат

24 април 2019

Пролетта е период од годината исполнет со прослави и свечености. Доколку ве очекува некоја, а немате идеја како да се дотерате, веруваме дека во текстов ќе ја пронајдете инспирацијата.

Фустаните со гол грб се секогаш добра идеја. Елегантни се, сексапилни и секогаш „ин“. Исто така, добра вест е тоа што без оглед на тоа од кој материјал е изработен фустанот, голиот грб ќе изгледа добро.

Актуелни се и фустаните што во задниот дел имаат вкрстени прерамки, или прерамки од некој друг материјал, но тоа пак да биде нешто минималистичко.

Должината на креацијата нека биде по ваш вкус, затоа што таа воопшто нема да го намали ефектот на голиот грб.

И да не должиме премногу, во продолжени ви преставуваме неколку идеи. Уживајте:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Marisa Martins (@_marisamartins_) onMay 31, 2017 at 9:24am PDT

 

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vlassi Holeva (@vlassi_holeva) onApr 14, 2019 at 1:15am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by WANG MENG (@wangmeng_official) onApr 4, 2016 at 5:07am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by WANG MENG (@wangmeng_official) onAug 13, 2014 at 10:31pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Algo azul (@algoazul.blog) onApr 13, 2019 at 1:55pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hemithea Clothing (@hemitheaclothing) onApr 13, 2019 at 5:20am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Belle & Tulle Bridal (@belleandtulle) onApr 6, 2019 at 11:02pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by AMANDA LINNEA (@amandalinneas) onApr 9, 2019 at 9:20am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by madame shoushou (@madameshoushou) onApr 5, 2019 at 3:36am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Blazers boutique (@blazers_boutique) onApr 4, 2019 at 1:29am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by DOXA COUTURE (@doxacouture) onApr 22, 2019 at 4:09pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by fleekery_af (@fleekery_af) onApr 20, 2019 at 11:46am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Chicloth.store (@chiclothofficial) onApr 20, 2019 at 6:46am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Karmakoma_Leuven (@karmakoma_leuven) onApr 20, 2019 at 6:48am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by FEMALE Store (@femalestore.warsaw) onApr 19, 2019 at 6:36am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by _AVA_ (@ava__simplicity__style) onApr 18, 2019 at 12:17am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by _AVA_ (@ava__simplicity__style) onApr 18, 2019 at 12:17am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by A P O E B R I D A L (@apoe_bridal) onApr 14, 2019 at 11:26pm PDT

 

Објавено:
24 април 2019
Категорија: 
Тренд
Прочитано:
1.813 пати
Тагови: 
тренд гол грб