И во канцеларија можете да блеснете

7 февруари 2014

kancelarija

Нова сезона бара освежување на гардероберот, а во продолжение ќе ви презентираме трендови, односно парчиња кои лесно можете да ги вклопите во својот деловен изглед.

Од совршено светлосино одело, преку шик чанти и едноставни маици, па се до тексасни кошули, ова се парчиња со кои не само што ќе го освежите гардероберот, туку ќе ја освежите и канцеларијата.

 

Објавено:
7 февруари 2014
Категорија: 
Тренд