Идеални за секоја пригода- тантелни фустани

11 декември 2014

Сигурно досега го знаете општото правило дека кога не сте сигурни што да облечете, одберете црн фустан кој е идеален за секоја пригода. Овој пат ви понудиме десет модели со тантела, кои придонесуваат за впечатлив и елегантен изглед. Веруваме дека истите ќе ви помогнат во подрагата на идеалниот фустан од тантела кој сте го замислиле за вас. Предноста во овие модели е што лесно се комбинираат со чевлите, кои може да бидат исто така црни или пак со металик ефект, кој е ИН сезонава, а тука е и накитот, кој во конкретниот случај треба да биде дискретен.

Во зависност од тоа каков стил негувате, во галеријата може да пронајдете модели на мини фустани, со асиметричен или А – крој или пак миди должина. Изборот е ваш!

Објавено:
11 декември 2014
Категорија: 
Тренд