Јајцевидни капути од Џамбатиста Вали

15 јануари 2014

kaputi 1

Оние што се уште не купиле капут, што поради цената, што поради тоа што не знаат каков, еве уште неколку идеи и тоа од колекцијата на Џамбатиста Вали.

Дизајнерот во својата нова колекција прикажа неколку јајцевидни капути, поточно капути кои се шират од рамениците и благо се собираат кај работе, кои пак се малку над колената. Ова не е  некој новооткриен, туку потсетување и враќање на помалку занемарен тренд.

Сепак, со оглед на тоа дека уличните брендови прават модели слични на дизајнерските, можете да си дозволите тренди капут по пристапни цени, а во продолжение еве неколку предлози за тоа:

Валентино

Страдивариус

Страдивариус

Топшоп

Зара

Зара

Зара

Џамбатиста Вали

 

Објавено:
15 јануари 2014
Категорија: 
Тренд