Како да се дотерате за дочек на Нова година во домашна атмосфера, а да не се пижами

31 декември 2021

И годинава прашањето „Каде за Нова?“ изгуби од својата актуелност, бидејќи повеќето се одлучија повторно за домашна атмосфера. 

Со семејството или пријателите, доколку Новата година ја дочекувате во домашна атмосфера, а сепак не сакате да носите пижами :), туку сакате да внесете малку веселост во новогодишниот ден и со стил да ја испратите годината која беше тешка, тогаш можете да размислите и за некои други модни комбинации.

Ние одвоивме неколку предлози кои нема да бидат пренагласени, но исто така ќе се издвојат од вашиот секојдневен изглед.

Објавено:
31 декември 2021
Категорија: 
Тренд
Прочитано:
4.681 пати