Карирани капути за весела и топла зима

4 јануари 2014

Досега неколку пати сме пишувале за капутите кои се актуелни оваа зима, а сега акцентот ќе го ставиме на оние во најпопуларниот дезен за сезоната - карираниот капут.

И покрај тоа што куќите како Ланвин, Луј Витон и Малбери уште минатата сезона ги презентираа карираните капути, оној на Стела Макартни, со црвени, зелени и сини тонови на бела основа стана вистински хит. Ова парче е воедно и најкопираното, а популарни се и џемперите во ист дезен.

Овие капути се весели и разиграни, а најдобро е да се комбинираат со маслинести или кожа боја панталони и рамни полу-чизми, кои може и да се лакирани.

Еве некои од најпопуларните модели:

џемпер Зара џемпер Зара

Зара Зара

Топшоп Топшоп

Топшоп Топшоп

Топшоп Топшоп

Топшоп Топшоп

Маркс и Спенсер Маркс и Спенсер

Маркс и Спенсер Маркс и Спенсер

Топшоп Топшоп

Стела Макартни Стела Макартни

Маркс и Спенсер Маркс и Спенсер

Објавено:
4 јануари 2014
Категорија: 
Тренд