Карирано - заштитен принт на њујоршките улични изгледи

12 февруари 2014

 

Во прегледот на урбаните изгледи од уличната мода на Њујорк, во периодот кога тука е сконцентрирана светската модна елита, неизбежно е да се забележи дека карираниот принт останува незаменлива класика. Заедничко за модните новинари и уредници, блогерките, трендсетерките и иконите на стилот е што секогаш наоѓаат начин во нивната комплетна појава во најмала рака од некаде да „ѕирка“ карирано, ако не и да доминира.

 

 

Во продолжение погледнете ги фотографиите и дознајте како правилно, лукаво, храбро, модерно и уникатно да комбинирате карирани дезени и принтови во вашиот стил.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Објавено:
12 февруари 2014
Категорија: 
Тренд